keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Hääyön varaus *check*!

kuva täältä

Sykysllä tekemässäni postauksessa Hääyön hotellit vertailussa vertailin neljän eri hotellin hääpaketteja, ja listasin kyseisten hotellien hyviä ja huonoja ominaisuuksia. Pienen pohtimisen jälkeen suosikiksemme valikoitui Hotel Haven, joka kiehtoi meitä niin sijaintinsa kuin hotellihuoneen yksinkertaisen tyylikkään sisustuksenkin vuoksi. Ja erityisesti hotellihuoneen kaunis kylpyhuone sai sydämeni sulamaan.

kuvat täältä

Valitettavasti ja harmikseni jouduin kuitenkin pettymään, sillä koko hotelli oli jo varattu hääpäivänämme. Siis koko hotellin kaikki huoneet! Pientä toivoa yllä pitäen lähetin hotellille sähköpostia kysyäkseni, onko tosiaan niin että tilaa ei ole. Tästä Hotel Haven saa peräänsä pitkän miinuksen, sillä en ikinä vastaanottanut vastausta kyselyilleni.

Koska Hotel haven oli siis poissa laskuista, pyysin tarjousta Hotel Katajanokasta ja Klaus K:sta. Molemmilta sain tarjouksen ennätysajassa, ja molempien tarjoukset olivat todella hyvät.

kuvat täältä

Päädyimme lopulta varaamaan hääyöksi huoneen Klaus K:sta. He tarjosivat meille Envy-huonetta ilman hääpakettia (pyynnöstä), johon sisältyy myöhäinen huoneenluovutus klo 14:00 ja aamupala (joka lisämaksusta tarjoillaan huoneeseen). Hintaa huoneelle tuli 205,-.

Hotellihuoneen ulkonäkö on minulle todella tärkeä asia viihtyvyyden kannalta. Envy-huoneen moderni, selkeä ja ehkä jopa kevyesti raju ulkonäkö miellytti minun silmääni todella paljon. Kuvien perusteella huone näyttää siistiltä ja vielä uutuuttaan kiiltelevältä. Nuhruisessa ja hieman kulahtaneessa hotellihuoneessa minulla tulee aina hieman vaivaantunut olo, enkä hääyönä todellakaan halua miettiä huoneen puhtaustasoa.

Toinen syy, jonka vuoksi päädyimme valitsemaan Klaus K:n oli mahdollisuus kylpyammeeseen. Tätä mahdollisuutta ei Hotel Katajanokassa ollut, sillä huoneessa oli jo oma sauna. Varmistin moneen kertaan ennen varauksen vahvistamista, että me varmasti saamme Klaus K:sta ammeellisen Envy-huoneen, ja nyt se on kirjattuna myös varausvahvistukseen (ettei VAAN pääse unohtumaan!) ;)

Asiakaspalvelu on ainakin tähän mennessä ollut todella nopeaa ja kaikki toiveemme on huomioitu. Toivottavasti kokemus pysyy yhtä positiivisena loppuun asti!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti