lauantai 16. toukokuuta 2015

Details: Herkkubuffan tötteröt!


Tällaisiin me sitten päädyttiin. Ja minä rakastan niitä! Niin kauniita, hentoja ja valkoisia. Ja luulen että joudumme tekemään näitä vielä lisää kun löydän itseni syömästä välipalaa ja iltapalaa näistä :) Tällä hetkellä saldo on 150 kappaletta, eli hätäisimmille vieraille riittää näitä pari.

Eikä muuten ole tämä tötteröidea hinnallakaan pilattu. Käytimme 24cm halkaisijaltaan olevia Cake-merkkisiä kakkupapereita, joita sai 12 kappaleen paketin hieman yli eurolla. Täytyy tunnustaa että kiersin aika monta kauppaa läpi vertaillessani kakkupapereiden pitsireunuksia, ennen kuin päädyin näihin. Caken pitsireunat olivat kaikista yksityiskohtaisimmat ja hienostuneimman näköiset. Pitsin muodostava aukotus on hieman pyöristettyä reunoista, mikä luo pitsiin viimeistellyn lookin. Little things, but made my day :)

Niin ja tötteröiden teosta vielä sen verran, että helppoa kuin heinän teko! Kakkupaperi leikattiin keskikohtaan asti halki ja pyöriteltiin tötteröksi siten, että samanlainen kuvio asettui aina päällekkäin. Tötteröä pystyi pyörittämään lähes kolme rundia, mikä teki lopputuloksesta paksun, jämäkän ja laadukkaan oloisen. Lopuksi tötterö kiinnitettiin niitillä sivusta umpeen. Pohjaa ei tarvinnut erikseen nitoa kiinni, sillä monikeroksinen pyörittäminen sulki sen itsestään.
HUOM! Loppusilaus tehtiin valkoisilla niiteillä. Avot, sanon! ;)


1 kommentti: