lauantai 16. toukokuuta 2015

Meidän hääkutsut!


Saanko ylpeänä esitellä: Meidän hääkutsut!

Niistä tuli tasan sellaiset kuin halusinkin. Mutta kyllä niitä jumpattiinkin! Kutsujen design on morsiamen omaa käsialaa, vaikka lopputuloksessa voi selvästi nähdä tämän hetken trendit sekä Pinterestin ja hääblogien selailun.

Kutsu koostui kolmesta osasta: Kutsusta, hääinfosta ja matkainfosta. Kaksi ensimmäistä olivat tavallisen postikortin kokoisia (10x15) ja matkainfo oli pienempi, hieman matkalipun mallinen. Kutsuissa näkyi vahvasti häidemme teema. Väreissä tumman sininen oli vahvasti läsnä. Merihenkisyyttä lisättiin myös sini-valkoraidalla sekä tekemällämme solmu-kuvakkeella. Rentoutta tuotiin kolmen eri fontin yhditelmällä ja tekstien asettelulla, sekä muilla pienillä yksityiskohdilla kuten vinoon liimatulla postimerkillä.

Kirjekuoret tilasimme Etsystä, sillä halusin juuri tietynlaiset kuoret kutsuillemme. Kirjekuoren harmaa sävy toistuu myös muualla kutsuissa. Tein jokaiseen kirjekuoreen osoitetiedot kutsujen henkeen sopivaksi, ja sulho pystyi ne kuoriin tulostamaan töissä. Näin tuli myös kuorista siistit! Muistakaa, että salaisuus piilee yksityiskohdissa ;) 

 
  (Tilannekuva kutsujen kokoamisesta!) :)


1 kommentti: