perjantai 23. tammikuuta 2015

Photobooth pohdintoja

kuva täältä

Photobooth - ehkä jo liian nähty häävillitys mutta ei voi mitään, mekin halutaan sellainen! Photobooth on oiva tapa saada varmistettua että jokainen vieras on ikuistettu edes yhteen kuvaan, jos on muuten onnistunut välttämään kameroiden välkkeen.

Mitään liian rönsyilevää taustaa ja rekvisiittapitoista photoboothia en haluaisi. Jälleen kerran siksi, ettei meille jäisi kamalasti koristetta ja rekvisiittaa häiden jälkeen hävitettäväksi, mutta myös siksi että photoboothin rakentaminen sujuisi mahdollisimman nopeasti.
 
kuvat täältä ja täältä
Ihastuimme sulhon kanssa ihan ensimmäisenä ajatukseen Polaroid-kamerasta, josta vieraat saisivat heti ulos ottamansa kuvan, ja voisivat liittää sen täyttämälleen vieraskirjan sivulle - tai vaihtoehtoisesti ripustaa kuvan esille juhlatilaan. Polaroid-kameran hankkiminen vain tätä varten tuntui kuitenkin hieman turhalta. Myös se, etteivät kuvat olisi digimuodossa, ei innostanut.

Toinen mielessä vilahtanut idea oli ehkä jo liian villi, nimittäin selfie-keppi! :D Voisiko tämä olla meidän häiden juttu? Käytössämme tulee olemaan oma häähashtag, jonne toivomme vieraiden jakavan kuvia illan mittaan. Vieraat voisivat näin jakaa kuvat suoraan puhelimestaan Instagramiin. Oma ongelmansa tässäkin, nimittäin ne vieraat jotka eivät käytä Instagramia tai ne, jotka eivät halua kuviaan julkiseen levitykseen.

Päädyimme sitten lopulta ajatukseen järkkäristä ja jonkinlaisesta taustasta. Juhlapaikkamme seinille ei saa kiinnittää mitään, ellei kyseisellä kohdalla satu olemaan naulaa tai muuta kiinnitykseen kelpaavaa. Olin jo sulkenut mielestäni kaikki liian raskaat, sekavat ja koristepitoiset taustat kun ajatus valkeni!

kuva täältä

Pinterestin ihana maailma selvensi jälleen kerran mielikuviani, ja tällä kertaa sitä minkälainen photobooth meille voisi tulla! Palaataan takaisin alkuperäiseen ajatukseen Polaroid-kamerasta ja tehdään Polaroid-valokuvasta photoboothimme kehys! Yksinkertainen, tyylikäs ja alkuperäistä ajatusta mukaileva!

Polaroid-kehyksen voisi leikata helposti itse esimerkiksi Kapa-levystä, mikä ei ole edes pahan hintaista. Ja jos haluaa tehdä kaiken oikein viimeisen päälle, niin kehykseen voi tilata omalla tekstillä sisustustarran kertomaan kuvan paikan ja ajankohdan (tai jopa tulostuttaa tekstin suoraan kapaan). Aijai, kun kuulostaa hyvältä!

Kevyt Kapa-levy on helppo ripustaa kattoon, missä uskoisin juhlapaikalla olevan hyvin kiinnitysmahdollisuuksia. Järkkäriin ajastettu laukaisu, rekvisiitta käteen ja kehystelemään!
*Muikku!*

 kuva täältä



2 kommenttia:

  1. Olen ihastellut tuota Polaroid-kehystä jo jonkin aikaa ja tykkään siitä ihan hurjasti. Pitäisiköhän hankkia sellainen Sarandian valikoimiin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos sen vielä saisi tilattua omalla tekstillä, niin ehdottomasti!! :)

      Poista