maanantai 19. tammikuuta 2015

Miesavustajien puvut *check*!

kuva täältä

Neljästä avustajastamme kolme on miehiä, ja haluamme heidän tyylinsä olevan keskenään yhtenäinen. Selkeä mielikuvani heidän pukeutumisestaan pääsi askeleen lähemmäksi toteutumista kun miesten puvut saatiin hankittua viime viikolla!

Miesavustajille halutaan rento tyyli, joka koostuu vaalean harmaasta puvusta, derby-kengistä ja rusetista. Pientä pilkettä tuodaan henkseleillä, värikkäillä sukilla sekä mahdollisesti käärityillä lahkeilla.

Koska linjauksemme oli näin tiukka, päätimme että kustannamme miesten pukeutumisen kokonaisuudessaan. Tämä tulee samalla olemaan ns. "kiitos" heidän panoksestaan hääjuhlaamme.

Pientä vastoinkäymisen makua oli ilmassa, kun huomasimme ettei pukuvuokraamoissa ollutkaan vuokrattavana harmaita pukuja. Tai jos oli, hinta oli aivan naurettavan korkea. Yhdestä helsinkiläisestä liikkeestäkin tavallisen harmaan juhlapuvun vuokraus olisi maksanut 250€... Huh-huh!

Päädyimme lopulta ratkaisuun, että ostamme miehille puvut. Noin 150 eurolla saa oikein hyvän näköisiä ja laatuisia pukuja monestakin paikasta. Dressmannilla oli sopivasti alemyynnit käynnissä, ja -70% hintaan myytiin juuri etsimäämme pukua! Kyllä mieli lepäsi kun kaikki kolme miestä ilmoittivat vuoron perään löytäneensä puvut itselleen, loppusummaksi puvuille (takki+housut x3) tuli alle 170 euroa! Phuuuuh...

 kuvat täältä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti