maanantai 16. helmikuuta 2015

Morsiusneitojen mekot

 kuva täältä

Vaikka olemme päättäneet pitää lapsettomat häät, tämä ei koske muutamaa söpöläistä. Sulhon siskontyttö ja kummityttö on tietenkin kutsuttuina häihin, sillä haluamme heidät ehdottomasti paikalle. Olemme myös suunnitelleet, että pikkuneidit (kyseessä siis 2- ja 3-vuotiaat tytöt) saisivat olla juhlassamme erikoisasemassa morsiusneitojen roolissa.

Koska lastenvaatteet yksinkertaisesti ovat VAAN NIIN ihania, en malttanut olla selailematta netistä tytöille sopivia mekkoja! Ja miten ihania ja pöyheitä ja suloisia ja taianomaisia mekkoja voikaan olla olemassa!! (Ainakin Pinterestin kuvissa...) :) Valkoinen mekko olisi varmasti pienten prinsessojen mielestä maailman ihanin, mutta ainakin toisen äidiltä tuli jo huomautusta arasta väristä. Mietinkin nyt, että haluanko morsiusneitojen olevan väreiltään yhtenäisiä morsiamen vai kaason kanssa? Edellisessä postauksessa Kaason mekko *check*! paljastin että kaason mekko tulee olemaan tumman sininen. Toimisiko tämä myös morsiusneitojen mekoissa?

 Kuva muokattu. Alkuperäinen kuva täältä

Alunperin olin ajatellut että morsiustytöille tulisi valkoiset mekot, ja vyötärölle sidotaan rusetti tummansinisestä, leveästä satiininauhasta, jota käytetään mm. morsiuskimpussa. Toisaalta ajatus siitä, että pikkuneideille löytyisi miniversiot kaason mekosta on niin söpöä, ettei mielikuvaa voi ajatella hymyilemättä!

 Täydellinen mekko löytyi niin valkoisena kuin tummansinisenäkin Zalandolta! Kuvat täältä

Pikaisen etsinnän tuloksena Zalandon sivuilta löytyi IHAN TÄYDELLINEN mekko! Siis aivan täydellinen minikopio kaason mekosta. Saatavilla olevat koot - jes! Väri - jes! Malli - JES! Mekon helma on samanlainen kuin kaason mekossa, yläosa on pitsiä (täydellistä!!) ja värikin ainakin näyttäisi samalta. Ainoa mikä hieman kirpaisee on yli 40 euron kappalehinta... Mutta eikös Zalandolle aika usein löydy alennuskoodeja netistä..? ;)

Tämä mekko olisi myös monikäyttöinen, sillä valkoiselle ja muhkealle tutu-unelmalle voi olla haastavaa keksiä jatkokäyttöä. Eli nyt täytyy vain pohtia, mennäänkö järjen vai tunteen kautta? Jos tytöiltä kysytään niin valkoinen prinsessamekko aivan saletisti nimittäin vie voiton... :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti