maanantai 16. helmikuuta 2015

Kaason mekko *check*!

kuva täältä

Kävimme kaasoni kanssa sovittamassa hänelle mekkoa Kasarminkadulla sijaitsevassa Meccossa. Tämä paikka oli mennyt minulta ihan ohi syksyllä hääpukuliikkeitä selatessani. Meccossa myydään niin hää- kuin juhlapukujakin, ja ainakin kaasojen mekkoja liikkeessä kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa. Liikkeestä löytyi upeita, juuri nyt trendien kärjessä olevia malleja ja värejä.

Liikkeessä on esillä kaikki mallit, joita heiltä voi tilata. Mekkoa ei siis suoraan voi ostaa liikkeestä vaan se tulee erikseen tilata (toimitusaika normaalisti 4-6 viikkoa). Jokainen mekko tehdään mittatilauksena ja sitä on mahdollista kustomoida juuri halutunlaiseksi niin laajan värivalikoiman kuin helman mallin ja pituuden sekä muiden yksityiskohtien yksilöllisen säätämisen avulla. Eikä tämä siis maksa extraa! Meccon mallistossa olevat mekot ovat vieläpä kohtuuhintaisia, taitavat kaikki olla 200 euron alapuolella. Kaikki värivaihtoehdot on nähtävissä liikkeessä, mutta halutessaan värinäytteitä voi tilata kotiinkin arvioitavaksi 2,50 euron kappalehintaan.

Alkuperäinen ajatuksemme oli löytää kaasolle heleän persikkainen tai vaaleanpunainen mekko. Mekon mallin suhteen en ollut laatinut kriteereitä, sillä kaasoni maun tuntien tiesin että lopputulos tulee olemaan täydellinen. Kaaso sovitti ehkä noin kymmentä eri mallia, joista lopulta valikoitui se eniten hänen näköisenä mekko. Enkä voisi olla yhtään tyytyväisempi lopputulokseen! ♥

Tämä ihanuus valikoitui kaason mekoksi Meccon valikoimista. Kuvat täältä.

Tärkeintä minulle oli löytää kaasolle mekko, jossa hän itse viihtyy ja tuntee olonsa mukavaksi ja kauniiksi. Tästä syystä päätimmekin luopua nuden väristä, sillä kuten ounastelimmekin, väri ei vaalealle kaasolleni oikein istunut. Vaihdoimme värin todella upeaan tumman siniseen sävyyn, joka näytti kyseisessä mekossa kaasoni yllä aivan täydelliseltä! Ja itse asiassa sopii jopa ehkä paremminkin häidemme kokonaisuuteen, joten värinvaihto tuntuu todella hyvältä ja luontevalta päätökseltä. Mekon kevyen mallin vuoksi tumma väri tekee mekosta myös monikäyttöisemmän, sillä vaalean sävyisenä mekko olisi sopinut vain kesäkäyttöön. Mekko tullaan tilaamaan kuvien mekkoa lyhyemmällä helmalla, joka tulee ylettymään joko polven ylä- tai alapuolelle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti