perjantai 31. lokakuuta 2014

Details: Paperipillit

kuvat täältä

Ohh-yesssss!! Ensimmäinen Etsy-tilauksemme saapui eilen, nimittäin paperipillit! Tarkoitus on kattaa jokaiselle vieraalle juomalasiin valmiiksi pilli, johon mahdollisesti jollakin tapaa integroidaan paikkakortti. Tämä on tosin vielä mietinnän alla...

Mutta nämä pillit! Ikinä ei voi tietää mitä sieltä paketista ilmestyy, mutta tässä tapauksessa lopputulos on täysi kymppi! Sen lisäksi että pillien väri natsaa myyntikuvien kanssa täydellisesti, on väri myös todella paljon samankaltainen aiemmassa postauksessani Different shades of blue esittelemäni Oxford Blue -sävyn kanssa (jes jes JES!).

Paperipillit on tilattu Etsystä LittleFreeRadical-nimisestä jenkkiläisestä firmasta. Pillit ovat (ainakin myyjän lupauksen mukaan) Amerikassa alkuperäisellä tehtaalla valmistettuja, ja paksuimpia markkinoilla olevista pilleistä. Noh, vaikka eivät nyt ihan paksuimpia olisi niin ainakin vaikuttavat vahvoilta! Tärkeintä meille oli, että pillit ovat laadukkaita ja ekologisia (pillit ovat siis maatuvia).

Hintakaan näissä ei mielestäni ollut paha - 100 kpl paperipillejä maksoi yhteensä 13 euroa, ja postikulut olivat alle kympin. Tilasimme tuotteet tosiaan viime viikon lopulla, eli toimitusaika oli vain yksi viikko! Eli jos joku kaipailee paperipillejä omiin juhliinsa, suosittelen lämpimästi tutustumaan LittleFreeRadicalin valikoimaan vaikkapa tästä linkistä! Ja juuri näihin kyseisiin pilleihin, eli Navy Blue Striped Eco-friendly Paper Party Straws -pilleihin pääset käsiksi suoraan tästä!

Yllä oli siis myyjän tuotekuvat, ja alla kuvat toimitetuista pilleistä. Juuri sitä mitä luvattiin :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti