keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Different shades of gray and light pink

Valittuamme Oxford Blue -sävyn häidemme paperituotteissa käytettäväksi sävyksi, lähdin heti etsmään siihen sopivia muita teemavärejämme. Eli hempeää vaaleanpunaista ja harmaata. Näiden päättämiselle onneksi on vielä aikaa, sillä tällä hetkellä näyttäisi siltä että STD-kortteihin tulisi ainoastaan sinistä väriä.

Tarkoitus oli lähettää STD-korttien yhteydessä myös jouluntoivotukset erillisellä, sävyihin sopivalla joulukortilla. Tällä hetkellä olen hahmotellut harmaata, hyvin pelkistettyä korttia, jonka voisi sujauttaa samaan kirjekuoreen STD-korttien kanssa. Harmaan sävy tulisi tottakai olemaan sama, kuin myöhemmin lähetettävissä hääkutsuissakin sekä hääjuhlan muissa paperituotteissa.

Valitettavasti värit toistuvat aivan epämääräisinä täällä blogissa, joten oikeaa kuvaa niistä ei valitettavasti saa. Viimeisissä, numeroiduissa kollaaseissa värit toistuvat suht' oikein, mitä nyt Tea Rose -sävy on tavanomaista kirkkaampi. Värit ovat vaikeita!



 Harmaan sävyjen kanssa kävi samoin kuin aiemmin etsimieni sinisten sävyjenkin kohdalla. Yksittäin jokainen sävy näytti todella hyvältä, mutta kun sävyt laittoi vierekkäin, muuttuivat fiilikset niitä kohtaan täysin. Vasemmanpuoleiset sävyt huokuvat maalaisromantiikkaa ja maanläheisyyttä, oikealla olevat kaksi harmaan eri sävyä taas taittavat voimakkaasti siniseen ja näyttävät skarpeilta ja arvokkailta.



Haaleasta vaaleanpunaisesta en löytänyt kuin kaksi miellyttävää sävyä, plus shampanjan sävyn, joka ainakin toistaiseksi vielä roikkuu mukana. Shampanjan sävyä ei tulla näkemään paperituotteissa, mutta satiininauhat ja minun hääpukuni ovat ehkä eniten tähän suuntaan taittavia.

Alla kokeiluja, mitkä värisävyt näyttäisivät parhaimmilta yhdessä Oxfor Blue -sävyn kanssa. Kokonaisuudesta toivotaan rentoa, arvokasta ja merellistä.

1.


2.


3.


4.


5.


6.


Todella vaikea valita näistä omaa suosikkia, varsinkin harmaiden osalta! Onneksi näiden pohtimiselle on vielä reilusti aikaa :)

Mitä mieltä ovat muut morsiamet näistä sävy-yhdistelmistä? Onko yhtä, joka nousee ylitse muiden?



 ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti