sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Tarjoilut: Meidän Catering!


Meidän cateringiksi valikoitui Helsingin Kaapelitehtaalla toimiva Hima & Sali Catering. Olen todella tyytyväinen tähän valintaan, ja ainakin näin alun yhteydenpidon jälkeen uskon heidän tekevän kaikkensa hääjuhlamme tarjoiluiden onnistumisessa!

Kaapelitehtaalla käydessä ei ole koskaan tullut käytyä Hima & Salissa syömässä, mutta lukemieni asiakapalautteiden ansiosta uskalsin hyvillä mielin pyytää heiltä tarjousta hääjuhlamme keitraamisesta. Valinta osoittautui lopulta todella helpoksi, sillä heiltä saimme ylivoimaisesti parhaimman menuehdotelman sekä todella loistavaa ja nopeaa palvelua. Seuraavalla vierailulla Kaapelitehtaalla, joka onkin Save the Date -messujen parissa marraskuussa, täytyy ehdottomasti käydä testaamassa heidän ruokansa. Messuilla ollaan jo valmiiksi hääfiiliksissä, joten cateringin testaus samalla reissulla on kuin kirsikka kakun päälle! ;)

Pyysin tarjousta häämenusta, jossa kylmä ruoka koostuisi lähinnä kaloista ja kasviksista, ja lämmin ruoka olisi sulhon toiveesta punaista lihaa. Pyysin tarjousta 100 hengelle niin, että menu rakennettaisiin hinnalle 35€/hlö. Tästä tarjouksesta olisi tarpeen mukaan varaa vielä hieman nostaakin hintaa, jos muutokset menuussa niin vaativat.



Skandinavia-menu

Mini toast skagen
Jääkellarin lohta
Valkosipulisilakoita
Tillipesto-perunasalaatti
Salaatti paahdetuista punajuurista
Rucola-vihersalaatti
Himan luomuruisleipää & voita

***

Pitkään haudutettua kotimaista luomukaritsan entrecôtea, paahdettuja rosmariiniperunoita ja tumma valkosipulikastike

***

Hääkakku
- valkosuklaa-vadelmamoussekakku
- tumma suklaamoussekakku
- karamellimaitosuklaamoussekakku
- suklaa-mustaherukkamoussekakku
- kolmen suklaan kakku
Kahvi/tee

Olen todella tyytyväinen saamaamme menuehdotelmaan, joka on rakennettu Hima & Salin Skandinavia-menun pohjalta. Muutamia muutoksia tulemme kuitenkin tekemään menuuseen, kuitenkin niin, että kokonaisuus pysyy yhtä eheänä kuin tälläkin hetkellä. En ole vielä tähän ikään mennessä oppinut syömään silakoita, joten niille tulemme pyytämään vaihtoehtoa. Lisäksi kammoksun aina hienommissa juhlissa tomaatin ja punajuuren tarjoamista, sillä varovaisuudesta huolimatta ne päätyvät yleensä vähintään yhden vieraan rinnuksille. En halua ottaa riskiä, että punajuuri löytää tiensä valkoiselle hääpuvulleni, joten vaikka kuinka rakastankin paahdettuja punajuuria, tulemme vaihtamaan ne johonkin toiseen salaattiin. Sulho toivoi kovasti caesarsalaattia, joten ehkä pyydämme vaihtamaan punajuuret siihen.

Pääruoka kuulostaa us-ko-mat-to-man herkulliselta! Rakastamme hyvin tehtyä lihaa, rakastamme rosmariinia ja rakastamme valkosipulia - täyden kympin combo siis! Kympin perään lisätään vielä lihava plussa siitä, että liha on luomua. Rakastan ♥

Viimeistään hääkakun kohdalla olen 200-prosenttisen varma valinnastamme! Käykääpäs heidän nettisivuillaan kurkkaamassa miltä kakut näyttävät, ovat nimittäin aikamoisia! Kakut eivät ole monikerroksisia, karkkiväreillä värjättyjä kreemi- ja sokerimassaunelmia, joita Pinterest on täynnä. Himan kakut ovat yksinkertaisen tyylikkäitä, taidolla ja hyvällä silmällä rakennettuja taideteoksia. En malta odotella että pääsemme maistelemaan kakkuja - esimerkiksi tuo valkosuklaa-vadelmamoussekakkukin on kuin tehty meidän hääjuhlaamme!

 Kuvat täältä ja täältä

Yksi suuren suuri ilon aihe Hima & Salin ruoissa on, että he ovat mukana Portaat luomuun -ohjelmassa, jossa he ovat sitoutuneita lisäämään luomuraaka-aineiden käyttöä ja tarjontaa. Minussa asuu pieni aikamoinen ruokahifistelijä, joka on ruoan esteettisen puolen sekä maun lisäksi hyvin kiinnostunut siitä, että ruoka on tuoretta ja puhdasta. Voisin pitää aiheesta kunnon avautumisen täällä, mutta säästän teidät tämän kerran. Olen tästä asiasta kuitenkin erittäin erittäin tyytyväinen, ja myönnettäköön että tämä asia painoi cateringin valinnassamme paljon, ainakin minun osaltani.

Hima & Salin asiakaspalvelua on vielä pakko hieman hehkuttaa, sillä se on ollut tähän mennessä ensiluokkaista! Nopea vastaus tarjouspyyntöömme, räätälöity menu toiveidemme mukaan sekä jatkoviesteihin vastaaminen aina saman päivän aikana - huippupalvelua! Lisäksi viesteihini vastannut nainen vastaa usein huutomerkkien kera, mikä saa heidän asiakaspalvelunsa vaikuttamaan todella innostuneelta ja sitoutuneelta meihin. Kyllä hymyilytti lukea heidän vastauksiaan kun huutomerkit hyppivät lauseissa :)

Onko muilla morsiamilla kokemuksia kyseisestä cateringista?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti