lauantai 1. marraskuuta 2014

Haaveilua herkkubuffetista

 Ihana vaalea buffet! Kuva täältä

Kuten varmasti monelle muullekin hääparille, niin meillekin olisi tulossa jonkinlainen herkkubuffa hääjuhliin. Viime kesänä olimme vieraina kahdissa häissä, joissa molemmissa oli karkkibuffetit. Suuren suosion vuoksi katsoimme tarpeelliseksi miettiä buffetin tarjoamista myös meidän vieraillemme. Vaikka itse en makeasta buffetista niin välittänyt, kelpasi pöydän antimet muille sokerihiirille paremmin kuin hyvin!

Olenkin ajatellut meidän juhliimme jonkinlaista suolaisen ja makean comboa, joka palvelisi niin suolaisen ystäviä kuin sokerihampaan omaavia häävieraitammekin. Buffet voisi koostua esimerkiksi pähkinöistä, peruna- ja juureslastuista, kuivatuista hedelmistä, suklaasta ja toffeesta. Tietenkin niin, että napopsteltavien värit sointuvat yhteen ja sopivat häidemme teemaan.

Merihenkistä - tykkään! Kuvat täältä

Astiat buffettia varten tulemme ehdottomasti vuokraamaan! Emme näe niiden ostamisesta mitään hyötyä, sillä todella hyvännäköisiä astioita saa vuokrattua monesta somiste- ja juhlapalvelusta kohtuulliseen hintaan. Tähän mennessä olen innostunut eniten lahtelaisen Paulan Juhlapalvelun vuokraamista tuotteista. Paula on mukana myös Save the Date -messuilla kiinnostuneita varten! :)

Joku slogan herkkubuffetille olisi myös paikallaan! "Love is sweet" on jo todella nähty, ja "Ihan pähkinöinä" ei sovi jos tarjolla on myös makeaa naposteltavaa. Onko lukijoilla ehdotuksia? :)

Esillepanon lisäksi olen yrittänyt miettiä niitä kippoja tai kuppeja, joihin vieraat voisivat herkkuja napata itselleen mukaan. Pieni yksityiskohta, ja ehkä aivan liian aikaista miettiä tällaisia juttuja, mutta minkäs teet kun on aikaa ja inspiraatiota. Alla muutama kuva mieleisistä kipposista!



  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti