sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Kakkukoriste - must have or not?

Tunnustan olevani hyvin kriittinen kun kyse tulee hääkakkuihin ja hääkakkukoristeisiin. Uskon, että saamme pitopalvelumme kanssa keskusteltua meille täydellisen hääkakun, mutta koriste meidän tulisi itse keksiä. Ei luulisi olevan hankalaa? (Noh...)

En ole koskaan sietänyt muovisia hääparifigureita tai sokerimassasta tehtyjä koristeita. Minun silmääni ne eivät ole tyylikkäitä, ja varsinkin sokerimassalle sanon ehdottoman ein kun kyse on meidän hääkakustamme.

Minkälainen koriste sopisi tällaiselle nirppanokalle sitten? :)

kuva täältä

Kukat:
Hempeät ja keveät kukat oikein aseteltuina näyttävät jumalaisen kauniilta kakuissa! Hääkakussa voisi käyttää samoja kukkia kuin hääjuhlassakin, ja näin kakku olisi personoitu juuri niihin juhliin. Tosin tässä tapauksessa kukat eivät olisi syötäviä, enkä tiedä haluanko tarjota vieraille ruoan joukossa ei-syötäväksi keplaavia komponentteja. Toisaalta, voisiko kukaan erehtyä syömään pionin? ;)

kuva täältä

Macaronsit tai muut leivokset:
Ei kovin pesoonallinen vaihtoehto, mutta sitäkin syötävämpi ja hyvän näköinen! Mikä on parempaa kuin suussa sulava kakku? No tietenkin suussa sulava kakku, jonka mukana saa herkullisen, pienen leivoksen! Nam!

 Ylempi kuva täältä, alemman kuvat täältä.

Teksti:
Yksinkertainen ja tyylikäs sana tai teksti kakun päällä olisi ehkä eniten meidän näköistä. Tässä tapauksessa voisi miettiä, että koriste voisi jopa olla sellainen, että sitä voisi käyttää myös tulevaisuudessa muissa juhlissa. Teksti ei siis välttämättä liittyisi juuri hääpäivään vaan sana voisi olla jotain muuta, kuten CaiSannin "Hurraa!".

Minkälaisia kakkukoristeita muut ovat miettineet? :)



1 kommentti:

  1. Ihania vaihtoehtoja. Oma suosikkini näistä taitaa olla tuo kukkien käyttäminen. Floristeilla ja kondiittoreilla on usein hyvin tiedossa mitkä kukat ovat turvallisia kukkien koristeina. :)

    VastaaPoista