tiistai 23. syyskuuta 2014

Aikataulu pitää (vielä)


Vaikka aloitin blogin pitämisen vasta nyt (iik!), on hääjärjestelyt jo olleet hyvän aikaa käynnissä. Eihän tässä ole enää kuin alle yhdeksän kuukautta suureen päivään! Tupla-iik!

Kuukaudet hupenevat, mutta onneksi myös suunnittelu etenee. Uskon, että olemme ihan hyvin aikataulussa (vielä). Vihkikirkko, juhlapaikka, catering ja morsiamen puku on päätetty. Häiden teema on päätetty, avustajat pyydetty ja yksityiskohtia mietitty. Aika hyvin minusta?

Päätimme hääpäivämme viime keväänä ja siitä lähtien olen selannut hääblogeja (joita on Paljon!), keskustelupalstoja ja Pinterestiä. Tähän mennessä suunnittelu on rullannut lähes omalla painollaan ja kaikki on sujunut (yllättävänkin) hyvin.

Lukiessanni muiden blogimorsianten suunnittelusta käy välillä kuitenkin mielessä, josko olisi pitänyt aloittaa suunnittelu jo aikaisemmin. Fiilistellä kauemmin, pohtia syvemmin ja saada enemmän irti siitä yhdestä päivästä, joka (toivottavasti) vietetään vain kerran. Suunnittelun aloittaminen kaksi vuotta etukäteen ei ehkä minun kohdallani kuitenkaan toimisi, sillä olen jo nyt muutaman kuukauden aikana vaihtanut teemavärimme kolmesti. Olen myös syönyt sanani jo monessa asiassa, kuten "hääpuvusta en maksa yli 800 euroa" tai "mitään askartelua ei tule" tai "selviämme ilman koristeluja, sillä juhlapaikka puhuu puolestaan". Kauhulla innolla odotan miten suunnitelmat etenevät ja mielipiteet tästä vielä muuttuvat.

SIKSI oi juuri siksi tämä blogi on olemassa, jotta kokonaisuus pysyy hallinnassa ja päätösten teko helpottuisi. Ehkä myös teiltä lukijoilta saa vinkkejä kiperimmissä tilanteissa ;)


Alla To Do -lista asioista, jotka tulee hoitaa vuodenvaihteeseen mennessä. Onnistuukohan?

- Varataan kirkko *check
- Varataan juhlapaikka *check
- Avustajien pyytäminen *check
- Laaditaan vieraslista *check
- Varataan catering *check
- Varataan valokuvaaja
- Varataan videokuvaaja
- Varataan bändi tms. musiikki
- Hankitaan hääpuku *check ♥
- Lähetetään Save the Date -kortit
- Vihkisormuksen teettäminen *check 

(Olenkohan unohtanut tästä jotain? Lista tuntuu kovin lyhyeltä.)

Lisäksi morsiamen asusteiden pohtiminen on koko ajan käynnissä, floristi on lähes varmasti päätetty ja yksi hyvä bändikin on tiedossa. Eiköhän tässä jouluun asti selvitä!


kuva täältä


♥ 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti