keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Häidemme teema

Pinterestiä ja ihania hääblogeja selaillessa löytyy niin valtavan upeita ja hienoja hääjuhlia ja teemoja, että tekisi mieli järjestää vähintään viidettoista häät eri teemoilla! Jouduin muutama viikko sitten ottamaan aikalisän kuvien ja blogien selailusta, ja todella miettimään, miltä näyttävät meidän näköiset häät? 

  kuvat täältä ja täältä
 
Alunperin haaveilin romanttisista maalaishäistä. Viljapelloista, navettojen vinteistä ja maalaismaisemista. Rustiikkinen teema ja rento tunnelma. Auringossa harmaantunutta lautaa, pitsiä ja juuttinarua. Väreinä valkoinen, shampanja, persikka ja harmaa. Näin überhempeät maalaishäät eivät ehkä kuitenkaan olisi kuvastaneet meitä, vaikka kuinka olisimme yrittäneet.

 kuvat täältä ja täältä
 
Toinen teema, josta kovasti pidin, oli All white -häät. Pidetään kaikki simppelinä, käytetään vain valkoista väriä. Valkoiset kukat, koristeet ja yksityiskohdat. Hentoinen persikan sävy tosin laskettiin tähänkin teemaan mukaan. Selailin jo innostuneena inspiraatiokuvia kokovalkoisista häistä, kunnes:

 
Tummansininen väri osui ja upposi. Oikein käytettynä navy olisi arvokas mutta rento. Sitä paitsi merellinen sijainti hääjuhlapaikkana kaipasikin ehkä hieman korostusta. Ja vietämmehän sulhonkin kanssa kesälomastamme osan merillä Suomen kauniissa saaristossa, joten merihenkinen sävy kuvastaa myös meitä. Klassinen tummansininen, siitä on hääjuhlamme tehty. Ei liikaa, mutta pilkahduksia siellä täällä.

Yhteenvetona häidemme teema tulee siis olemaan sekoitus rustiikkia ja merellistä tunnelmaa. Preppy-tyyli olisi myös ollut täydellinen vaihtoehto, mutta hääpukuni ei tähän tyyliin istu. Pukuni henkii enemmän vanhanajan glamouria, ja sen avulla saammekin yhdistettyä kaikki haluamamme elementit hääjuhlassamme. Pitsi ja harmaat laudat kohtaavat arvokkaan tumman sinisen. Herrasmiesten rusetit, henkselit ja nahkakengät, sinivalkoraita ja rento kattaus, niistä on meidän hääjuhlamme tehty. Ja takuulla meidän näköistä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti