keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Details: Kunniakuja


Olen pohtinut aika tavalla poistumista kirkosta ja sitä, millä tavalla vieraat saattelevat meidät ulos kirkosta. Muutamia huomioonotettavia seikkoja tässäkin nimittäin on.

Helsingin tuomiokirkkoseurakunta, johon siis Suomenlinnan kirkkokin kuuluu, on määrännyt että heidän kirkkojensa edustalla ei saa heitellä muuta kuin keittämätöntä riisiä (keitetty se vasta olisikin!) ;) Tämä sulkee siis pois ahh, niin ihanat kukan terälehdet tai ekokonfettit. Koska riisin nyppiminen hiuksista ja vaatteista on jo niin passé (puhumattakaan lintuparkojen vatsavaivoista), olen yrittänyt miettiä jotain meitä miellyttävää vaihtoehtoa näiden tilalle.

kuva täältä 

Ilmapallot. Voi miten kauniilta ne näyttävät kuvissa! MUTTA en halua kuulla vieraiden suusta huomioita ilmapallojen roskaamisesta ja olla selittelemässä että on niitä maatuviakin ilmapalloja olemassa. Mutta oli maatuva tai ei, en silti halua kontolleni sitä että ennen kuin ilmapallo on läpikäynyt maatumisprosessin, on nälkäinen lintu jo ehtinyt vetää ilmapallon mahaansa. Eli ei ilmapalloille.

kuva täältä
Saippuakuplat. Ne ne vasta kauniita ovat! Ne näyttävät upeilta valokuvissa, mutta ovat livenä ehkä vieläkin kauniimpia. Viime kesänä olimme vieraina häissä, joissa hääpari toivotettiin kirkolta matkaan saippuakuplien saattelemana. Ei toiminut ihan niin kuin olin ajatellut. Vieraat puhalsivat minkä pystyivät, eikä siltä puhkumiselta kukaan kerinnyt hurraamaan hääparille. Tätä en ollut ajatellut, että tiedossa voi olla aika hiljainen kunniakuja kun vieraat keskittyvät saippuakuplien puhaltamiseen. Nättiähän se tosin oli. Mutta entä jos hääpäivänä sataa?

kuva täältä
 
Häähuiskuttimet. Näistä en ole vielä keksinyt yhtäkään poikkipuolista sanottavaa. Paitsi askartelu. Lupasin kaasoille ettei paljoa askartelua olisi tiedossa, mutta taidanpa tämän lupauksen vetää nyt takaisin. Nämä huiskuttimet nimittäin näyttävät aivan uskomattoman ihanilta ja tyylikkäiltä kuvissa, varmasti myös paikan päällä. Tämä olisi varmasti myös uusi juttu lähes kaikille vieraille. Uskoisin myös että huiskuttaminen lisää hurraahuutojen volyymiä, kun vierailla on millä tuulettaa. Selkeästi meidän juttu!

Ja rakkaille kaasoille tiedoksi, se mikä ei tapa vahvistaa ♥



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti